Mensen, begin vandaag met dit receptuur.

0 Comments

Eva Drukker heeft in werkelijkheid zoals insecten van mening dat ze dertien was. De liefde is echt het resultaat van die meerdere die ze in aanmerking nam op insecten die waren voorbereid op ‘groen dak’ in haar master op de locatie van de biologie. Samen met efficiëntie: ze plaatste een wesp die eigenlijk nooit echt in Nederland had gelegen.

Samen met Bureau Talsnatuur ontdekte de 24-jarige stagiair in “groene daksystemen” in Nederland. Een paar van de inspiratiebronnen voor het onderzoek was om de reeks insectenverblijven te beoordelen die eigenlijk goed gevormd vliegen op een hoogte van honderd punten. Drukker deed dit door het evalueren van milieuvriendelijke dakbedekkingssystemen voor behandelingen op verschillende hoogtes in Amsterdam, Rotterdam, Wageningen, naast Utrecht.

Een groene dakbedekking is een dakbedekkingsysteem dat bestaat uit een vegetarische laag. Hierdoor kan de achtertuin samen met planten de dakbedekking opvoeren, bijvoorbeeld. Bovendien is een milieuvriendelijk daksysteem met materialen die een geweldige beveiliging voor uw woning bieden. Er is echt weinig onderzoek gedaan naar de biodiversiteit van milieuvriendelijke dakbedekkingen voor behandelingen. Daarom was Bureau Stadsnatuur voornemens een onderzoeksstudie uit te voeren naar 21 milieuvriendelijke daktherapieën in Nederland. Eva Drukker was een van de leerlingen die hiermee hielp.

De rentevoet voor ongedierte is echt goed blijven nadenken over die jongeren. Eva, afkomstig uit de leeftijd van 13, is afkomstig van de Nederlandse Young People Company for Nature. “Aanvankelijk gebruikte ik dit bedrijf echt vooral om sociaal contact te maken. Maar toen ons bedrijf tijdens een reis kleine honden van huisdieren ging opnemen, dacht ik dat het in werkelijkheid een uitstekend aanbod bleef. Dat is eigenlijk waar mijn opwinding voor ongedierte vandaan komt.”

Mede als gevolg van deze geweldige geest van jongeren kiest Eva ervoor een kijkje te nemen in de biologie. Als ze op zoek is naar een fellowship voor analysetraining gedurende de hele opleiding, observeert ze openingen vanuit Bureau Stadsnatuur op Facebook. “Ze probeerden iemand te vinden die wilde onderzoeken op parasieten op de groene dakbedekking. Ik dacht al snel: dit is iets voor mij. Ik moet dit zoeken.” Ze bleef in feite snel behandeld.

Milieuvriendelijke dakbedekking.

De milieuvriendelijke dakbedekking van het Erasmus MC in Rotterdam, waar de wesp in werkelijkheid bleef bestaan, bleek. Een gloednieuw ongedierte in Nederland.

Eva Drukker fietste samen met overvolle fietstassen langs de milieuvriendelijke dakbedekking in Amsterdam. Deze zakken bevatten insluitingen van insecten. “Daarna heb ik de bel gebeld naar een paar van de structuren met milieuvriendelijke dakbedekkingsbehandelingen. Daarnaast begon ik insecten te plaatsen en evalueerde ik de plant samen met het aanbrengen van de dakbedekking.” Normaal analyseerde Eva 3 daksystemen per dag. De oprechte tijd dat ze de parasietenrecords opnieuw had verkregen om te zien welk ongedierte ze in werkelijkheid had opgenomen.

Tot op een ochtend had Drukker echt een absoluut unieke bloedzuiger onthuld in haar vangst op de milieuvriendelijke dakbedekking van het Erasmus MC. “Ik dacht meteen: dit is iets anders.” Ze stuurde de parasiet naar een selectie van specialisten, maar niemand herkende wat het was. Tot het in handen kwam van Audio audio-luidspreker van Biology Kees auto Achterberg. “Hij zei tegen mij: gefeliciteerd, dit is echt een gloednieuwe optie in Nederland. Nou, daarna bleef ik in waarheid duiken voor plezier. Als bioloog is dit een vraag die voor ons ligt.”

De uitstekende hoeveelheid insecten op het milieuvriendelijke dak.
Ondertussen heeft Eva in feite meestal haar opleiding voltooid, samen met herkennen, zoeken en begrijpen, maar het onderzoek gaat door. Een nieuwe student verbruikt het werk van haar. Desondanks kan de student momenteel een beslissing nemen. “Het gaat over de selectie van insecten is echt verleid tot een grotere, milieuvriendelijke dakbedekking. Dus de hoogte maakt niet uit. Heb je een hogere terraslocatie? Later kun je er ook planten op zetten. De bloedzuigers vinden plaats meestal. Ongedierte blijft in waarheid zo vitaal voor de planeet, zo’n milieuvriendelijk dak kan een keuze zijn.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *