Studenten upptäcker en innovativ metod av misstag

0 Comments

Eva Drukker (24) har faktiskt tyckt om parasiter tänkte på att hon var tretton. Kärleken är verkligen därför exceptionell att hon tänkte på insekter på förväntade “miljövänliga takbeläggningar” under hela sitt magister inom biologiområdet. Tillsammans med effektiviteten: hon placerade en geting som faktiskt absolut aldrig hade hittats i Nederländerna.

Med varandra förutom Bureau Stadsnatuur, utforskade den 24-åriga praktikanten i “gröna tak” i Nederländerna. Några av inspirationerna till forskningsstudien var att utvärdera utbudet av buggar som faktiskt flyger runt omkring på en höjd av hundra bedömningar. Drukker gjorde detta genom att undersöka miljövänliga takterapier i otaliga höjder i Amsterdam, Rotterdam, Wageningen, tillsammans med Utrecht.

DETALJER – Ett grönt taksystem som täcker är ett taksystem som täcker det som består av ett grönsaksskikt. Detta tillåter trädgården förutom växter att höja sig på taket, som ett exempel. Dessutom är en miljövänlig takbeläggning produkter utmärkt säkerhet för hemmet. Lite forskningsstudie har faktiskt gjorts om den biologiska mångfalden i miljövänliga takbeläggningar. Av den anledningen ville Bureau Stadsnatuur genomföra forskning om 21 miljövänliga taksystembehandlingar i Nederländerna. Eva Drukker var bland eleverna som hjälpte till med detta.

Passionen för parasiter har faktiskt varit kvar med tanke på att ungdomar. Kommer från 13 års ålder och kommer från Dutch Youth Company for Nature. “Ursprungligen använde jag verkligen mestadels denna organisation för att kommunicera socialt. Ändå när vår verksamhet gick på bandinspelning av små husdjurshundar under en resa antog jag att den förblev i sanning en fantastisk affär. Det är verkligen där min passion för skadedjur kommer.”

Delvis som ett resultat av detta fantastiska unga människors sinne beslutar Eva att undersöka biologi. Om hon letar efter ett examensundervisningsstipendium på hela sin yrkesnivå observerar hon öppningar från Bureau Stadsnatuur på Facebook. “De försökte hitta någon som ville undersöka insekter på det gröna taket. Jag antog snabbt: det här är något för mig. Jag måste leta efter det här.” Hon var verkligen tas om hand omedelbart.

Miljövänlig takbeläggning.
Resurs: Eva Drukker.

Det gröna taket på Erasmus MC i Rotterdam där getingen i verkligheten avslöjades. Ett nytt skadedjur i Nederländerna.

Eva Drukker cyklade längs de gröna taken i Amsterdam förutom överfyllda panniers. Dessa påsar hade insekter. “Efteråt ringde jag till klockan på några av strukturerna med miljövänliga taksystembehandlingar, liksom på samma sätt började jag placera insektsnärar, utvärdera anläggningen och ta reda på takbeläggningen.” Vanligtvis undersökte Eva 3 taksystem om dagen. Den kommande gången fick hon insektsfångsten igen för att se vilka skadedjur hon hade registrerat.

Till en morgon hade Drukker faktiskt avslöjat ett verkligt speciellt skadedjur i sin fångst på den miljövänliga takbeläggningen av Erasmus MC. “Jag antog omedelbart: detta är något tydligt.” Hon skickade skadedjuret till en serie specialister, men ingen erkände vad det var. Fram tills den fick händerna på Biologisk Kees lastbil Achterbergs ljudhögtalare. “Han sa till mig: grattis, detta är verkligen ett helt nytt sortiment i Nederländerna. Tja, då dök jag faktiskt av nöje. Som biolog är detta en önskan att hitta verklig.”

Den utmärkta mängden skadedjur på det miljövänliga taket.
Under tiden har Eva i själva verket slutfört sin utbildning såväl som att förstå och erkänna, men forskningsstudien fortsätter. En ny student konsumerar arbetet från henne. Ändå kan studenten för närvarande fatta en dom. “Det är anmärkningsvärt att olika buggar faktiskt dras till ett bättre, grönt takbeläggning. Så höjden spelar ingen roll. Har du en större uteplats? Efter det kan du på samma sätt sätta växter på det. Skadedjuren sker normalt . Skadegörare är i verkligheten så nödvändiga för planeten, sådant miljövänligt takbeläggning kan vara ett alternativ.”

För individer som kan tveka från insekter har Eva också en förståelse: “Skadedjur är i sanning extremt fantastiska djur. Du bryr dig inte om det. De skyrocketar bara om. Och om du inte har någon form av växter inom, de flyger inte heller in i ditt hem.”

Den entusiastiska studenten själva är i själva verket inte väsentligen avslutad med blodsugarna. Hon vill genomföra en doktorsexamen. härav. “Det finns verkligen olika förfrågningar som jag föreslår att lösa, som: åstadkomma skadedjur tillbaka årligen? Buggar är verkligen helt anmärkningsvärt distinkta. De föreslår mycket för oss, utan att vi också ser.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *